Proverb. Die Übersetzer.


Vertalers.
Techniek.

Passie.
Precisie.

 
Telefoon:

+31(0)10-2867898

Waarom leert de ene mens makkelijker vreemde talen dan de ander?

21/10/2015

Terwijl de een de woorden zomaar te binnen schieten, gaat het bij veel anderen toch een stuk moeilijker: bij het leren van een vreemde taal zijn de talenten uiteenlopend verdeeld. Sommige mensen leren met gemak een vreemde taal, terwijl anderen blijven stoeien met woorden en grammatica.
Maar waar ligt dat aan? Welke delen van de hersenen zijn daarvoor verantwoordelijk?

meer lezen

Vreemde talen leren met Duolingo

20/07/2015

Deze gratis app biedt meer dan 38 miljoen geregistreerde gebruikers de mogelijkheid om online een vreemde taal te leren.
Duolingo zit daarbij vol ambitie: vreemde talen leren op de gebruikelijke manier heeft afgedaan. De in 2011 door de Zwitser Severin Hacker en de Amerikaan Luis von Ahn ontwikkelde vreemdetalenapp heeft inmiddels ook de interesse van IT-reus Google gewekt.

meer lezen

Google steunt met uitsterven bedreigde talen

23/06/2015

Ongeveer de helft van de ongeveer 7000 talen die momenteel op onze aardbol worden gesproken, dreigt in de komende 100 jaar uit te sterven. Zoekmachinereus Google heeft daarom een project in het leven geroepen dat alle talen ter wereld documenteert en catalogiseert in de vorm van audio-, tekst- en videobestanden.

meer lezen

Vertaalapps voor je smartphone

16/06/2015

Op vakantie je koffie bestellen in de landstaal, een beetje in het Chinees bijpraten met je zakenrelatie in Shanghai, gelijk het origineel van de laatste nieuwe film bekijken zonder te hoeven wachten op de versie met ondertitels, of misschien met je Poolse buurman een babbeltje maken in zijn moedertaal – wat zou het mooi zijn, als je werkelijk zo veel vreemde talen zou beheersen….. Maar weinig mensen doen dat. Voor alle anderen met een smartphone is er inmiddels een ruime keuze aan vertaalapps.

Kies uit de mogelijkheden hieronder en vind uit welke het beste bij jou past!

meer lezen

Nieuwe website voor Proverb!

04/06/2015

Google is gek op tevreden klanten. Wij natuurlijk ook!
Daarom hebben we onze website voorzien van een nieuw jasje en omdat we toch bezig waren, de site ook aangepast voor mobiele gebruikers.
Zo kunt u vanaf heden te allen tijde en overal, ook met uw smartphone of tablet, onze website raadplegen.

meer lezen

Stuur ons een bericht:

Proverb is uw…
...betrouwbare partner als het om taal gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd op vaktechnische vertalingen op het gebied van techniek, marketing, recht en farmacie. Daarnaast bieden we onze klanten DTP, websitelokalisering en terminologiemanagement.

In combinatie met ons zorgvuldige en professionele projectmanagement zijn uw projecten vanaf de eerste aanvraag bij ons in goede handen.

Wij rekenen talloze grote en middelgrote bedrijven tot onze klantenkring, waarmee we een langdurige en blijvende samenwerking nastreven.

Neem contact met ons op. We verheugen ons nu al op uw aanvragen!

Contact

Proverb Nederland
Rigapad 2
3067 RV Rotterdam

Telefoon: +31(0)10-2867898
E-mail: E2F8Z2d2YXdyflNjYXxldmFxPX1-@nospam

De Proverbgroep heeft ook kantoren in:

Stuttgart

Hamburg

Zürich

Biel/Bienne

Wien


© 2021 Proverb Nederland | Juridisch | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

empty