Proverb. Die √úbersetzer.


Vertalers.
Techniek.

Passie.
Precisie.

 
Telefoon:

+31(0)10-2867898

Nieuwe website voor Proverb!

04/06/2015

Google is gek op tevreden klanten. Wij natuurlijk ook!
Daarom hebben we onze website voorzien van een nieuw jasje en omdat we toch bezig waren, de site ook aangepast voor mobiele gebruikers. 
Zo kunt u vanaf heden te allen tijde en overal, ook met uw smartphone of tablet, onze website raadplegen.

Bij het optimaliseren van de site hebben we speciale aandacht besteed aan het helder en duidelijk opzetten van de structuur, zodat onze klanten snel en efficiënt een goed overzicht van onze diensten krijgen. Bovendien wilden graag het complete gamma van onze specialisaties aangeven omdat we hadden vastgesteld, dat ook trouwe klanten niet altijd een volledig beeld van onze vakgebieden hadden.

De nieuwe structuur maakt het mogelijk om snel een overzicht te krijgen van onze taalcombinaties, vakgebieden, overige diensten en informatie over ons bedrijf.

Op iedere pagina van onze nieuwe website staat nu een button 'Aanvraag offerte'. Daarmee belandt uw aanvraag voor een vertaling met twee simpele muisklikken direct op ons bureau. Zo ontvangt u per omgaande uw offerte met prijs en levertijd.

Nieuwsgierig?  Ga hier naar de online offerte-aanvraag:

http://www.proverb.nl/aanvraag-offerte/#formular

Wij zien uit naar uw aanvraag!

 

Stuur ons een bericht:

Proverb is uw…
...betrouwbare partner als het om taal gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd op vaktechnische vertalingen op het gebied van techniek, marketing, recht en farmacie. Daarnaast bieden we onze klanten DTP, websitelokalisering en terminologiemanagement.

In combinatie met ons zorgvuldige en professionele projectmanagement zijn uw projecten vanaf de eerste aanvraag bij ons in goede handen.

Wij rekenen talloze grote en middelgrote bedrijven tot onze klantenkring, waarmee we een langdurige en blijvende samenwerking nastreven.

Neem contact met ons op. We verheugen ons nu al op uw aanvragen!

Contact

Proverb Nederland
Rigapad 2
3067 RV Rotterdam

Telefoon: +31(0)10-2867898
E-mail: BHZrcHBhdmBlaUR0dmtyYXZmKmpo@nospam

De Proverbgroep heeft ook kantoren in:

Stuttgart

Hamburg

Zürich

Biel/Bienne

Wien


© 2021 Proverb Nederland | Juridisch | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

empty