Proverb. Die √úbersetzer.


Vertalers.
Techniek.

Passie.
Precisie.

 
Telefoon:

+31(0)10-2867898

Vreemde talen leren met Duolingo

20/07/2015

Deze gratis app biedt meer dan 38 miljoen geregistreerde gebruikers de mogelijkheid om online een vreemde taal te leren.
Duolingo zit daarbij vol ambitie: vreemde talen leren op de gebruikelijke manier heeft afgedaan. De in 2011 door de Zwitser Severin Hacker en de Amerikaan Luis von Ahn ontwikkelde vreemdetalenapp heeft inmiddels ook de interesse van IT-reus Google gewekt.

Leergierige gebruikers kunnen vanuit het Nederlands de Engelse taal leren.

Wie voor de cursus de Engelse taal als basis neemt, heeft een veel grotere keuze aan doeltalen:

Deens

Duits

Esperanto

Frans

Iers

Italiaans

Nederlands

Noors

Oekraïens

Portugees

Spaans

Turks

Zweeds

en binnenkort ook o.a. Russisch en Hongaars


De software van de talencursus past zich automatisch aan de sterke en zwakke kanten van de leerling aan – dat helpt enorm bij het volhouden van de cursus!

De opzet van Duolingo is voor het grootste deel gebaseerd op data. Het systeem herkent met welke vragen de gebruiker moeite heeft en welke soort fouten vaak voorkomt. Professoren van de City University of New York en van de University of South Carolina hebben gelijksoortige studies uitgevoerd. Volgens deze studies zijn de lees- en schrijfresultaten in de vreemde taal bij 34 uur Duolingo te vergelijken met een halfjaarcursus aan een Amerikaans college, die ongeveer 130 uur omvat.

Ook Google heeft lucht gekregen van deze veelbelovende ontwikkeling; daarom investeert deze gigant het lieve sommetje van 45 miljoen dollar in de startup. Daarmee willen de oprichters de toepassing nog efficiënter maken. De app voert in de sector 'Opleidingen' de hitlijst aan op Google Play en in de appstore van Apple, hetgeen aantoont dat de beide oprichters bij hun uitvinding zonder twijfel een fijne neus hadden….

Rechtstreeks naar de Duolingo-website:

https://www.duolingo.com


Nadere informatie op Wikipedia:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Duolingo

Stuur ons een bericht:

Proverb is uw…
...betrouwbare partner als het om taal gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd op vaktechnische vertalingen op het gebied van techniek, marketing, recht en farmacie. Daarnaast bieden we onze klanten DTP, websitelokalisering en terminologiemanagement.

In combinatie met ons zorgvuldige en professionele projectmanagement zijn uw projecten vanaf de eerste aanvraag bij ons in goede handen.

Wij rekenen talloze grote en middelgrote bedrijven tot onze klantenkring, waarmee we een langdurige en blijvende samenwerking nastreven.

Neem contact met ons op. We verheugen ons nu al op uw aanvragen!

Contact

Proverb Nederland
Rigapad 2
3067 RV Rotterdam

Telefoon: +31(0)10-2867898
E-mail: ivjl-v7v+O7r58r6+OX87-jopOTm@nospam

De Proverbgroep heeft ook kantoren in:

Stuttgart

Hamburg

Zürich

Biel/Bienne

Wien


© 2021 Proverb Nederland | Juridisch | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

empty