Proverb. Die √úbersetzer.


Vertalers.
Techniek.

Passie.
Precisie.

 
Telefoon:

+31(0)10-2867898

Over ons


Sinds meer dan 25 jaar is Proverb een van de toonaangevende Europese aanbieders van taal- en lokaliseringsdiensten. De focus ligt daarbij op de vakgebieden techniek, reclame, recht en farmacie.

Door ons brede pakket aan taalgerelateerde diensten bieden we u een ongeëvenaarde service.

U staat als klant bij ons altijd centraal. Daarom bereiden we altijd samen met u uw vertaalproject voor, opdat we altijd de beste oplossing vinden.Waarom Proverb?

Onze passie maakt het verschil. Vakkennis, duurzaam denken en de ambitie om iedere dag de beste kwaliteit te leveren, zijn het geheim van ons succes. Hoge kwaliteit en precisie vereisen niet alleen kennis en continu doorontwikkeling, maar ook passie.

Een tekst vertalen kan iedereen, die de brontaal en de doeltaal min of meer beheerst. Het in een professionele vertaling verpakken van denkbeelden, processen en complexe gebeurtenissen, zodanig dat ze voor de gebruiker duidelijk, exact en ondubbelzinnig zijn, dat kunnen er maar weinig.

Nauwkeurige vertalingen vergen van een vertaalbureau een grote deskundigheid op zowel taalkundig als op vaktechnisch gebied. Ons bureau produceert stilistisch uitstekende en vaktechnisch vlekkeloze vertalingen op de vakgebieden techniek, marketing en reclame, recht en farmacie.  Wij willen nooit de op één na beste zijn.

Een vertaling is voor ons pas dan perfect, wanneer de klant hem voor een origineel aanziet. Dit idee hebben wij tot onze filosofie gemaakt. Onze ervaren vaktechnische vertalers, ingenieurs, technische redacteuren en lokaliseringsexperts garanderen u de klok rond en wereldwijd een excellente vertaalkwaliteit, absolute stiptheid, een veilig gebruik van gegevens en een ongeëvenaarde service.

In het kort: de passie voor ons werk is ons kenmerk. En we zijn pas tevreden, als u het bent.

Wij zijn ervan overtuigd: de combinatie van passie en deskundigheid is een geheid recept voor excellente kwaliteit.

 

 

Waarom heet Proverb Proverb?

Proverb staat voor spreekwoord. Spreekwoorden zijn in woorden gevatte denkbeelden, waarin menselijk verstand en praktische ervaringen op een originele manier en kort en krachtig tot uitdrukking komen. De vestigingen van Proverb hebben deze naam gekregen, omdat die uitdrukking geeft aan onze zakelijke motivatie.

Proverb - daar staan mensen achter, die zich al meer dan 25 jaar inzetten voor een goede verstandhouding binnen een internationaal netwerk en daarmee toonaangevende opdrachtgevers uit de industrie, bedrijfsleven en publieke sector bedienen met veelomvattende taaldiensten.

Ons ervaren team bestaat uit bekwame en gemotiveerde projectmanagers. Ze zijn veelal zelf vertaler en houden van hun vak. Door hun inzet leveren ze een essentiële bijdrage aan het succes van de onderneming. 

Ook onze vertalers kiezen we zorgvuldig. Voor ons komen alleen 'native speakers' in aanmerking, die naast een uitgebreide opleiding beschikken over minstens 5 jaar vertaalervaring. Ze beheersen taalkundige finesses, lossen ingewikkelde taalpuzzles op en houden van datgene wat ze het beste kunnen: vertalen.


Stuur ons een bericht:

Proverb is uw…
...betrouwbare partner als het om taal gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd op vaktechnische vertalingen op het gebied van techniek, marketing, recht en farmacie. Daarnaast bieden we onze klanten DTP, websitelokalisering en terminologiemanagement.

In combinatie met ons zorgvuldige en professionele projectmanagement zijn uw projecten vanaf de eerste aanvraag bij ons in goede handen.

Wij rekenen talloze grote en middelgrote bedrijven tot onze klantenkring, waarmee we een langdurige en blijvende samenwerking nastreven.

Neem contact met ons op. We verheugen ons nu al op uw aanvragen!

Contact

Proverb Nederland
Rigapad 2
3067 RV Rotterdam

Telefoon: +31(0)10-2867898
E-mail: ssDdxsbXwNbT3-LCwN3E18DQnNze@nospam

De Proverbgroep heeft ook kantoren in:

Stuttgart

Hamburg

Wien


© 2024 Proverb Nederland | Juridisch | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

empty