Proverb. Die √úbersetzer.


Vertalers.
Techniek.

Passie.
Precisie.

 
Telefoon:

+31(0)10-2867898

Taalservice en vertalen

Overzicht


Taal is iedere dag in beweging. Nieuwe uitdrukkingen uit reclame en techniek drukken hun stempel op ons taalgebruik. Een professionele vertaling vereist daarom de inzet van specialisten, die beschikken over uitstekende taalkennis en achtergrondinformatie. Wij bieden u vertalingen in en vanuit vrijwel alle talen ter wereld. Hier vindt u een overzicht van de taalcombinaties waarvoor wij de meeste opdrachten ontvangen. 


 

Hoogste kwaliteitsnormen. Wij werken volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen voor vertaaldiensten. Wij zijn gehouden de kwaliteit van onze diensten te waarborgen. De grondslag daarvoor is het vierogenprincipe. Al onze vertalingen worden door een tweede vakkundige gecontroleerd en geredigeerd.

Moedertaalprincipe. Onze vertalers werken uitsluitend in hun moedertaal en beheersen volledig de taalkundige kneepjes van de bron- en de doeltaal.

Veiligheid. Een discrete omgang met gevoelige informatie van en over klanten is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dankzij vertrouwelijkheidsovereenkomsten met onze medewerkers en toeleveranciers, individuele geheimhoudingsverklaringen met onze klanten en een beveiligd platform voor uitwisseling van gegevens garanderen wij een veilige opslag en afwikkeling van uw documenten.

Ons projectmanagement. In onze organisatie hechten wij maximale waarde aan een efficiënt en klantgericht projectmanagement. Uw vertaalprojecten zijn bij ons in de beste handen:


Wij beoordelen opdrachten op hun vaktechnische, taaltechnische en technische eisen. U ontvangt van ons binnen enkele uren een gratis offerte, die rekening houdt met uw richtlijnen. Daarmee kunt u het tijdsbeslag en de kosten van uw vertaling exact plannen.

Bij ons wordt u door een ervaren projectmanager begeleid.


Ons team bestaat zonder uitzondering uit gediplomeerde vakvertalers. Dat garandeert een betrouwbare en effectieve afwikkeling van uw projecten met als resultaat een professionele vertaling van uw documentatie.

Hier komt de door de jaren heen ontwikkelde Proverb workflow om de hoek kijken: alle projecten ondergaan daarbij een bewerkingsproces van meerdere fasen.


Onze projectmanagers, vakvertalers, redacteuren en DTP-/IT-specialisten beschikken allemaal over de vereiste taalkundige en vaktechnische vaardigheden om uw project met een optimale kwaliteit te realiseren.


Proverb projectmanagement


Analyse van de bronteksten (controle van de bestandformaten en inhoud)


Opstellen van een project- en tijdschema voor een optimale projectafwikkeling


Keuze van geschikte vertalers en/of redacteuren met de beste taaltechnische en vaktechnische kwalificaties


Keuze van geschikte DTP-specialist (optie)


Doorzenden van klantspecifieke terminologie en projectspecifieke werkinstructies


Beheren van alle projectrelevante informatie


Coördineren van de activiteiten van alle projectmedewerkers (communicatie tussen klant en vertaler)


Controle van het eindproduct (vertaling, compleetheid, lay-out etc.) voor uitlevering aan de klant 


Archivering van alle projectgegevens gedurende tenminste 5 jaarOnze mogelijkheden in één oogopslag:


Stuur ons een bericht:

Proverb is uw…
...betrouwbare partner als het om taal gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd op vaktechnische vertalingen op het gebied van techniek, marketing, recht en farmacie. Daarnaast bieden we onze klanten DTP, websitelokalisering en terminologiemanagement.

In combinatie met ons zorgvuldige en professionele projectmanagement zijn uw projecten vanaf de eerste aanvraag bij ons in goede handen.

Wij rekenen talloze grote en middelgrote bedrijven tot onze klantenkring, waarmee we een langdurige en blijvende samenwerking nastreven.

Neem contact met ons op. We verheugen ons nu al op uw aanvragen!

Contact

Proverb Nederland
Rigapad 2
3067 RV Rotterdam

Telefoon: +31(0)10-2867898
E-mail: ne-y6en47-n88N3t7-Lr+O--s-Px@nospam

De Proverbgroep heeft ook kantoren in:

Stuttgart

Hamburg

Wien


© 2024 Proverb Nederland | Juridisch | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

empty