Vertalingen op het gebied van farmacie en medische techniek


Farmaceutische en medisch-technische vertalingen behoren tot de meest veeleisende op ons vakgebied.


Om uw producten resp. apparatuur op de internationale markt te kunnen aanbieden, is een eersteklas vertaling absoluut noodzakelijk. U heeft voor uw vertalingen taalexperts nodig, die door hun vakkennis en praktijkervaring de producten begrijpen en betrouwbaar aan uw doelgroep presenteren. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om patiënten, artsen, apothekers, onderzoeksinstellingen of buitenlandse verkoopkantoren.


Daarbij is van belang, dat ze de vaktermen feilloos beheersen in zowel bron- als doeltaal. Omdat medische begrippen vaak in Latijn worden gebruikt, is dan naast de specifieke werktalen ook nog goede kennis van deze taal noodzakelijk.

Wij zijn ons bewust van de speciale verantwoordelijkheid die inherent is aan het vertalen van medische en farmaceutische teksten. Degelijke vakkennis, medische expertise en omvangrijke deskundigheid zijn de basis voor een geslaagde vertaling in de branches farmacie en medische techniek. Veel medische en farmaceutische toepassingen zijn daarbij onderhevig aan voortdurende wijzigingen en doorontwikkeling. Onze medewerkers doen veel aan nascholing en zijn daardoor ook op de hoogte van de nieuwste terminologie.


Pharmazeutische und medizintechnische Übersetzungen

Onze optimale workflow en het werken conform DIN EN 15038 weerspiegelt ons principe om u als klant steeds eersteklas vertalingen te leveren.


Übersetzungen im pharmazeutischen und medizintechnischen Bereich

Strikte deadlines en snelle updates van te vertalen documenten zijn voor ons dagelijkse kost. Wij produceren uw vertaling desondanks met strikte naleving van de door u gestelde termijn.

Onze specialisten voor vaktechnische vertalingen op het gebied van farmacie en medische techniek beschikken over de nodige praktische ervaring en zijn voor u een degelijke partner. Op de volgende gebieden leveren wij al sinds jaren vakkundige vertalingen aan onze klanten:


VAKGEBIED FARMA (SELECTIE)

Biotechnologie
Cardiografie
Diagnostiek
Diergeneeskunde
Endoscopie
Geriatrie
Implantologie
Laboratoriumtechniek
Neurologie
Orthopedie
Paradontologie
Radiologie
Serologie
Sonografie
Tandheelkunde
Tandtechniek

SOORTEN TEKST FARMA (SELECTIE)

Bijsluiters
Brochures
Handboeken
Klinische studies
Marketingteksten
Onderzoeksdocumentatie
Overeenkomsten
Persberichten
Productcatalogi
Scholingsdocumentatie
Studieprotocollen
Technische documentatie
Toxicologische documentatie
Vakliteratuur
Websites en portalen

Stuur ons een bericht:

Proverb is uw…
...betrouwbare partner als het om taal gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd op vaktechnische vertalingen op het gebied van techniek, marketing, recht en farmacie. Daarnaast bieden we onze klanten DTP, websitelokalisering en terminologiemanagement.

In combinatie met ons zorgvuldige en professionele projectmanagement zijn uw projecten vanaf de eerste aanvraag bij ons in goede handen.

Wij rekenen talloze grote en middelgrote bedrijven tot onze klantenkring, waarmee we een langdurige en blijvende samenwerking nastreven.

Neem contact met ons op. We verheugen ons nu al op uw aanvragen!

Contact

Proverb Nederland
Rigapad 2
3067 RV Rotterdam

Telefoon: +31(0)10-2867898
E-mail: QTMuNTUkMyUgLAExMy43JDMjby8t@nospam

De Proverbgroep heeft ook kantoren in:

Stuttgart

Hamburg

Wien


© 2024 Proverb Nederland | Juridisch | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

empty