Reclame: de puntjes op de i


Bij marketing, reclame en public relations dient de vertaler een bijzonder fijn gevoel te hebben voor nuances, taalkundige finesse en culturele aspecten. Onze ervaren vertalers voor deze vakgebieden hebben hier een neus voor. Niet alleen in de brontaal, maar juist in het bijzonder in de doeltaal. Ze brengen de 'boodschap' van de brontekst trefzeker en precies over naar de doeltaal en zorgen ervoor, dat de lezer het gevoel krijgt geen vertaling voor zich te hebben, maar een originele tekst. Dat is het fundament voor een succesvol marketingconcept.

Onze taalexperts piekeren, peinzen en puzzelen desnoods ook wel eens wat langer over een uitdrukking, woord of zin. Net zo lang tot die klinkt zoals 'ie moet! Ze zorgen daarmee voor de beroemde puntjes op de i.


De door ons gerealiseerde vertaalprojecten omvatten:


Catalogi
Evenement- en beursdocumenten
Flyers
Internetpresentaties
Lezingen
Magazines
Mailings
Marketingteksten
Nieuwsbrieven
Persberichten
Personeelsuitgaven
Presentaties
Productcatalogi
Reclameslogans
Reclameteksten
Speeches
Trainingsdocumentatie
Verkoopdocumentatie
Websites en portals

Aangepaste tekst in plaats van letterlijke vertalingen

Sinds meer dan twee decennia werken wij samen met onze klanten uit de reclame en marketing, waarvoor we uitzonderlijke reclameteksten in de doeltaal maken. Aan letterlijke vertalingen heeft niemand iets in deze branche. Onze vertalingen houden rekening met de specifieke eigenschappen van de klant en met de boodschap die u wilt overbrengen.

U krijgt van ons rake vertalingen en overtuigende bewerkingen van uw slogans, teksten en overige documenten. Dankzij een creatieve omgang met taal lukt het onze vertalers om zich daarbij aan te passen aan uw doelgroep.Werbetexte übersetzen - Übersetzungsbüro

Stuur ons een bericht:

Proverb is uw…
...betrouwbare partner als het om taal gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd op vaktechnische vertalingen op het gebied van techniek, marketing, recht en farmacie. Daarnaast bieden we onze klanten DTP, websitelokalisering en terminologiemanagement.

In combinatie met ons zorgvuldige en professionele projectmanagement zijn uw projecten vanaf de eerste aanvraag bij ons in goede handen.

Wij rekenen talloze grote en middelgrote bedrijven tot onze klantenkring, waarmee we een langdurige en blijvende samenwerking nastreven.

Neem contact met ons op. We verheugen ons nu al op uw aanvragen!

Contact

Proverb Nederland
Rigapad 2
3067 RV Rotterdam

Telefoon: +31(0)10-2867898
E-mail: NEZbQEBRRlBVWXRERltCUUZWGlpY@nospam

De Proverbgroep heeft ook kantoren in:

Stuttgart

Hamburg

Wien


© 2024 Proverb Nederland | Juridisch | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

empty