Recht: internationale vertaalervaring voor de branches Rechten en Financiën


Proverb vertaalt, met de focus op de G20-landen, in alle talen die in de zakenwereld worden gebruikt en realiseert vakkundige vertalingen op het gebied van rechten en financiën voor bekende advocatenkantoren, onderzoeksbureaus, belastingadvieskantoren, R&D-instituten en voor de publieke sector, financiële dienstverleners en verzekeringsmaatschappijen.


Zorgvuldigheid, discretie en betrouwbaarheid

Onze rechtskundige vertalers behandelen uw documenten met de uiterste zorg en nauwkeurigheid en ze beschikken over een degelijke vakkennis en vele jaren ervaring op het desbetreffende vakgebied. Een strikt vertrouwelijke behandeling van uw gegevens is vanzelfsprekend. Graag sturen wij u daarvoor een individuele geheimhoudingsverklaring toe. Onze medewerkers zijn onderworpen aan een geheimhoudingsplicht.


Voor het veilig elektronisch verzenden van uw bestanden bieden wij u ons wachtwoordbeveiligd platform voor gegevensuitwisseling, met SSL-encryptie. Daarmee kunt u uw documenten comfortabel en snel uploaden.


Proverb vertaalt dagelijks:
 

Algemene voorwaarden
Balansen
Belastingvoorschriften
Beurs- en financieringsdocumentatie
Dagvaardingen
Gelegaliseerde documenten
Getuigenverklaringen
Identiteitsbewijzen
Jaar- en kwartaalverslagen
Oorkondes
Overeenkomsten
Statuten
Testamenten
Uittreksels Handelsregister
Verzekeringsdocumenten
Volmachten
Vonnissen
Winst- en verliesrekeningen

Een greep uit door ons
behandelde rechtsgebieden:

Arbeidsrecht
Asielrecht
Bouw en onroerend goed
Civiel recht
Erfrecht
Europees recht
Familierecht
Fiscaal recht
Handelsrecht
Huurbescherming
Mediarecht
Patentrecht
Verkeersrecht
Verzekeringsrecht

Kwaliteitsmanagement

Wij hechten zeer veel waarde aan de kwaliteit van onze vertalingen. Daarom ondergaan alle vertalers die door ons worden ingezet een streng en uitgebreid evalueringsproces. Wij vervaardigen onze vertalingen conform de Europese kwaliteitsnorm DIN EN 15038:2006. In overeenstemming daarmee worden al onze werkzaamheden door gekwalificeerde vertalers uitgevoerd, die uitsluitend in hun moedertaal vertalen. De vertaling wordt daarna nogmaals door een tweede vertaler correctiegelezen. Ons professionele projectmanagement rondt de eersteklas service af.


Gelegaliseerde vertalingen

Onze beëdigde vertalers produceren desgewenst gelegaliseerde vertalingen, die aansluitend kunnen worden gebruikt voor juridische procedures in het buitenland of voor overheden of rechtbanken.

Stuur ons een bericht:

Proverb is uw…
...betrouwbare partner als het om taal gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd op vaktechnische vertalingen op het gebied van techniek, marketing, recht en farmacie. Daarnaast bieden we onze klanten DTP, websitelokalisering en terminologiemanagement.

In combinatie met ons zorgvuldige en professionele projectmanagement zijn uw projecten vanaf de eerste aanvraag bij ons in goede handen.

Wij rekenen talloze grote en middelgrote bedrijven tot onze klantenkring, waarmee we een langdurige en blijvende samenwerking nastreven.

Neem contact met ons op. We verheugen ons nu al op uw aanvragen!

Contact

Proverb Nederland
Rigapad 2
3067 RV Rotterdam

Telefoon: +31(0)10-2867898
E-mail: vM7TyMjZztjd0fzMztPK2c7ektLQ@nospam

De Proverbgroep heeft ook kantoren in:

Stuttgart

Hamburg

Zürich

Biel/Bienne

Wien


© 2023 Proverb Nederland | Juridisch | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

empty