Websitelokalisering


Ieder cultuur heeft haar eigen gebruiken en gewoontes. Wie internationaal succes wil hebben, moet die speciale maatschappelijke en taalkundige eigenaardigheden van de desbetreffende landen kennen, begrijpen en in acht nemen. Proverb is de juiste partner voor u, wanneer u uw presentatie op internet wilt herzien en internationaliseren, zodat u uw klanten over de hele wereld met succes benadert.

Wij analyseren de inhoud van uw website en controleren of de informatie overeenkomt met de verwachtingen van uw doelgroep. Daaronder vallen ook bijvoorbeeld kleurenkeuze, fonts, valuta- en getaltekens, symbolen, datum- en adresformats. De correcte vertaling van de teksten is in dit geval slechts een van meerdere belangrijke componenten. Wij zorgen er tegelijkertijd voor, dat alle geïntegreerde objecten, zoals ActiveX-elementen, Flash-toepassingen en Java-applets doelgericht worden gekopieerd dan wel worden aangepast.


Stuur ons een bericht:

Proverb is uw…
...betrouwbare partner als het om taal gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd op vaktechnische vertalingen op het gebied van techniek, marketing, recht en farmacie. Daarnaast bieden we onze klanten DTP, websitelokalisering en terminologiemanagement.

In combinatie met ons zorgvuldige en professionele projectmanagement zijn uw projecten vanaf de eerste aanvraag bij ons in goede handen.

Wij rekenen talloze grote en middelgrote bedrijven tot onze klantenkring, waarmee we een langdurige en blijvende samenwerking nastreven.

Neem contact met ons op. We verheugen ons nu al op uw aanvragen!

Contact

Proverb Nederland
Rigapad 2
3067 RV Rotterdam

Telefoon: +31(0)10-2867898
E-mail: xbeqsbGgt6GkqIW1t6qzoLen66up@nospam

De Proverbgroep heeft ook kantoren in:

Stuttgart

Hamburg

Wien


© 2024 Proverb Nederland | Juridisch | Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden

empty